ReligieNU

IMG_0399

Uitgeverij Ipenburg en Uitgeverij Frontisterion

Op deze site wil ik graag de boeken voorstellen die ik tot nu toe heb uitgegeven onder de  imprints Uitgeverij Ipenburg en Uitgeverij Frontisterion. Alle boeken zijn leverbaar via de reguliere boekhandel, via internetaanbieders en natuurlijk rechtstreeks bij de uitgeverij. Ik lever alle titels franco huis. U ontvangt het boek na overmaking van het bedrag. Het is verstandig om eerst even een mail te sturen met de titel en uw volledige adres zodat ik u een rekening kan sturen en u zeker weet dat het boek nog leverbaar ism

2 comments

 1. Gerard van Os - april 27, 2017 10:04 pm

  Geachte heer Ipenburg,
  Afgelopen week heb ik u getracht met u in contact te komen via de telefoon. Dat mocht niet lukken. Vandaar dat ik me via deze mail tot u richt.
  Een groep enthousiaste boekenlezers heeft zich ruim vijf jaar verenigd in het recensiecollectief De Vlaardinger. Vier jaar geleden startten we de site http://www.vlaardingenleest.nl op. Onze activiteiten richten zich op het elke week publiceren van minimaal één boekbespreking voor de lezers van de internetkrant De Vlaardinger en de bezoekers van de site http://www.vlaardingenleest.nl. In De Vlaardinger hebben we een vaste rubriek, genaamd ‘Een uitgelezen kans’.
  Ons recensiecollectief bestaat op dit moment uit zeven personen, waarvan zes recensenten en een eindredacteur. De interesses van de zes boekenlezers lopen ver uiteen. Zo wordt er regelmatig een kinderboek besproken, maar de week daarop kan het een dichtbundel, een sportboek of een kookboek zijn. In verband met de herdenking van de Tweede Wereldoorlog, volgende week donderdag, zullen morgen twee boekbesprekingen, die een relatie met dit thema hebben, verschijnen.
  Een onzer recensenten wil graag een boek bespreken, door uw uitgeverij deze maand is uitgebracht. Het betreft hier Ons Jodendom – Dick Houwaart (red.). Kunnen wij van u een bespreekexemplaar toegestuurd krijgen? Mocht u ons verzoek inwilligen, wilt u het boek dan sturen naar: Wies Groeneveld
  Kraaijvangerstraat 16
  3071 MC Rotterdam.
  Graag vernemen wij van u een reactie!

  Met vriendelijke groet,
  Gerard van Os

  recensiecollectief De Vlaardinger
  Van der Helstplein 9
  3141 GG Maassluis

  Beantwoorden

Have your say