ReligieNU

Cover02 vs 2

AM in het schap!

Met de kop boven dit artikeltje schiet u natuurlijk helemaal niets op! Daarom, zoals het behoort, enige uitleg. A M staat voor Antroposofie Magazine, met, in plaats van een ondertitel een boventitel Kwaliteit beleven. Op 60 bladzijden groot formaat presenteert AM de antroposofie  voor een breder publiek. Antroposofie wil geen geloofsgemeenschap genoemd worden, maar als “wetenschap” door het leven gaan. Terwijl toch alle kenmerken van een geloofsgemeenschap aanwezig zijn inclusief de naar binnen gekeerde blik en de “eigen”aardige gewoonten. Maar Vrije Scholen groeien als kool en velen hebben wel eens iets biologisch dynamisch op hun bordje en/of in hun mond gehad.In dit eigentijds opgemaakte nummer van AM onderwerpen als Levensverhaal Vastgeroeste denkpatronen doorbreken, Steiner Vandaag Zin in bildung, Idealen realiseren De Tuinen van hartstocht en Feest! Sint-Jan: een nacht vol toverkracht.
Nummer twee van AM telt ruim 11 pagina’s advertenties, vooral uit en voor eigen kring. Zo kunt u de Mystieke kracht van het Onze Vader gebed of de Christusimpuls en de ontwikkeling van het hart(chakra) leren ontdekken. Bij Weleda kunt u met hun natuurlijke geneesmiddelen  zorg op maat krijgen, u hebt keuze uit 800 verschillende! En van de “ontwerper” van de antroposofie Rudolf Steiner leert u alles over Karma van het beroepsleven en De strijd om het mens-zijn. De hoofdredactie is in vakkundige handen bij Heleen Hupkens die haar sporen in tijdschriftenland reeds heeft verdiend.AM is zeker een aanwinst in het tijdschriftenrek van boekhandel en kiosk en duidelijk meer ideëel dan een magazine als Happinez. AM verschijnt vier keer per jaar, Een los nummer kost € 7.95. Een magazine  het proberen waard!

Have your say