ReligieNU

b0e3fb70-16bd-4c8e-8f29-e8c356eb4106

BITTER WINTER

Onder deze titel verschijnt iedere dag een nieuwsbrief met informatie over Religie in China. En vooral over het enorme gebrek aan vrijheid om te geloven en te praktiseren wat men wil. Vrijheid van Godsdienst is in China niet aan de orde!

In de media is vooral aandacht voor de vervolging van Moslims en in mindere mate Christenen, maar het meest bont maakt de Chinese overheid het met het vervolgen van Falun Gong en de laatste jaren de Church of the Almighty God, in  ons land actief als De Kerk van de Almachtige God. Daar hoor je een “wedergeboren” Christen als Donald Trump NOOIT over. Lees Bitter Winter en huiver!

De Kerk van de Almachtige God is in ons land actief sinds 2016 en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De Kerk is actief in Rotterdam en in Amsterdam, hoewel het bezoekadres Groningen noemt. Het doel van de kerk is om het Woord van Almachtige God te verkondigen, en mensen tot geloof te brengen in Almachtige God. De kerk doet dit door het houden van kerkdiensten, het uitdelen van traktaatjes en folders, het evangeliseren via de website en het maken van gospel video’s via You Tube.

De website van de kerk: nl.kingdomsalvation.org

De site van Bitter Winter: bitterwinter.org

Ook wikipedia geeft veel informatie, vooral de engelse wikipedia pagina is uitgebreid!

Have your say